Årsmøde for Kredseftersøgere
Tidspunkt
29.05.2021 kl. 09.30 - 29.05.2021 kl. 19.00
Sted
Fjeldstedkro
Beskrivelse

Kære kredseftersøgere

Nu er det ENDELIG lykkedes os at få lov at afvikle dette møde, vi glæder os alle til at møde jer.

Vi er klar over at dette er med kort varsel, og vi håber alle kan få det til at passe ind i kalenderen.

Vi har planlagt en spændende dag, hvor vi dels vil få fastlagt hvilke opgaver der hviler på en kredseftersøger,  vi vil gennemgå den teoriundervisning vi afholder online, så alle ved hvad der bliver undervist i, og I har mulighed for at være med til at tilrette kurset, så det bliver endnu bedre.

 Vi skal også finde en fælles plan for den træning der laves i kredsene, så vi kan få lavet et ensartet oplæg til trænings forløb så alle over tid får den samme træning rundt om i landet. Her må i gerne forberede en gennemgang af de måder i laver træningsforløb på, så vi kan tage det bedste fra alle kredse, og få en god plan for fællestrænings forløb.

Vi skal også se på hvordan vi får de nye eftersøgere godt igang, der er flere områder i landet der er lidt tyndt befolket med eftersøgere. Så hvad kan vi gøre for at få fat i flere. 

Vi har også haft nogen dialog med HB om de forskellige Orienteringer vedrørende Eftersøgnings udvalget (Grundorientering 140 samt orientering 142 og 143). Vi vil også gerne gennemgå disse og se på de ændringsforslag vi har fremsendt.

Vi skal tale om de forskellige opkald der kommer til vagt telefonen, og se på hvor mange af disse der bliver til reelle opgaver. 

Sidst men ikke mindst så har vi fået økonomi til at lave et fælles arrangement for alle eftersøgere senere på året, her vil vi også bed jer om at være med til at planlægge denne dag så vi kan samle så mange som muligt. 

Så vi håber på at det alt i alt bliver en spændende dag, vi inden mødet udsende en plan for dagen, men vi kan allerede nu fortælle at vi vil afslutte dagen med fællesspisning.

Der er flere kredse der har meldt mere en en kredseftersøger ind på listen. Vi har desværre ikke budget til at der kan deltage mere end en fra hver kreds. Hvis du ikke kan deltage - så kan det jo være at en af de andre kan - så sende gerne denne ændring til jrm@bdo.dk - så kan jeg ændre deltagerlisten.

HUSK DER ER KRAV OM NEGATIV CORONAATTEST VED  DETTE ARRANGEMENT!

På udvalgets vegne.

Johnny M. Rosenberg 

 

Landsforeningen Danmarks Civile Hundeførerforening