Corona status 1. juli 2021

Forsamlingsforbuddet er nu hævet til 250 personer indendørs med krav om Coronapas eller negativ test. udendørs er nu ubegrænset. Det er nu muligt at afholde generalforsamling med optil 1.000 deltagere, med gældende restriktioner.

Indendørs
Det er nu muligt at afholde arrangementer og bruge indendørs faciliteter igen. Der må max. være 250 personer samlet indendørs og afstandskrav skal overholdes når man står op, udover dette så er der krav om Coronapas.

  • Der er krav om coronapas i lokaler, hvor der udøves idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter, dog er børn og unge under 18 år undtaget. I foreningslivet sker kontrollen af coronapas via stikprøvekontrol.
  • I lokaler, hvor der udøves idræts-, fritids- og foreningsaktiviteter gælder der arealkrav på 4 m2 pr. besøgende, bruger, tilskuer eller lignende. Når besøgende, brugere, tilskuere eller lignende i det væsentlige sidder ned, gælder der arealkrav på 2 m2. Fra den 1. august 2021 vil der gælde arealkrav på 2 m2 i alle situationer. Fra den 1. september 2021 vil der ikke længere gælde arealkrav.

Sådan bruger du Coronapas link!

Udendørs er der ikke noget forsamlingsforbud længere.

Er det tilladt at afholde en generalforsamling?

Generalforsamlinger kan nu afholdes med max. 1000 deltager indendørs med krav om Coronapas, afstandskrav og gennerelle retningslinjer.

Konferencer og møder med erhvervsmæssige og faglige formål genåbner med coronapas og op til 1.000 deltagere i sektioner á 500, hvor deltagerne i det væsentlige er siddende.

Der er krav om Coronapas ved alle indendørs aktiviteter.

Træningspladsen
Selvom vi er glade, så husk at der stadig er Corona i samfundet.
Sørg for at hundeførerne holder afstand til hinanden (minimum 2 meter), og at der bæres mundbind ved tæt instruktion.
Vi skal være påpasselige og sørge for adgang til håndsprit, så alle kan spritte hænder jævnligt.
Instruktørerne bør have en håndsprit med ud, når der trænes hold, så man kan spritte hænderne af efter kontakt med hunde og hvalpe.

Redskaber og genstande
Redskaber, som føreren rører ved, bør af sprittes jævnligt.
Skal der bruges genstande f.eks. til frit søg, anbefaler vi at hver hund have et nyt sæt.
Anbefalingen er også at føreren bruger kun egne apporter.
Skal der laves halsgivning, så skal figuranten spritte hænder mellem hver hund og medfølgende berøring af hundens belønning.

Nyheder

Sponsorer