Klubmodul henter siden
Rally - efterudd. Kredsintr. og instruktører

 

Kursusindhold:

Inspiration og sparring om indlæring af grundøvelser og øvelser i rally.


Instruktører:

Inge Holst Møller: DcH Kredsinstruktør, uddannet Canis clickertræner, DcH instruktør, har undervist på ungdoms-, hvalpe-, B- og A/E-hold, blandede clickerhold samt i Rally.

Inge udtaler: "Når jeg underviser er mit mål at give hundeførerne lyst og evne til at arbejde med hunden. At give dem værktøjer til selv at sætte noget i gang og vurdere hvordan det virker på netop deres hund. Jeg synes især

det er vigtigt at få opbygget et fortroligt forhold mellem hund og fører og at de får grundfærdighederne godt og grundigt indarbejdet for at være ”klædt på” til at bygge videre på øvelserne og dermed arbejde sig op i klasserne. Al indlæring foregår selvfølgelig med glæde, frivillig adfærd og positiv forstærkning med klikker, legetøj og godbidder som vigtigste arbejdsredskaber."

 

Heidi K. Johansen: DcH Rallydommer, aktive hundeføre, rallytræner DcH Kjellerup, samt er en del af Rally Udvalget i DcH. 


Deltagere:

Kredsinstruktører

Rallyinstruktører, hvis der er plads og mod brugerbetaling. Der trækkes lod blandt de tilmeldte rallyinstruktører om de pladser, som ikke er besat af kredsinstruktører efter tilmeldingsfristens udløb

Der er plads til max 12 med hund og 8 uden hund

 

Tilmeldte
9 /12
Tilmeldingsfrist
30.09.2021
Tidspunkt
09.10.2021 kl. 09.00 - 09.10.2021 kl. 15.30
Sted
DcH Kjellerup
Kredsinstruktør pris
Lokalforeningsrally instruktør pris
Total
Type instruktør*:
Deltagelse med eller uden hund*:

Nyheder

Sponsorer