HUNDETRÆNING FOR ALLE HUNDE OG DERES EJER  

Danmarks civile Hundeførerforening er en forening til alle der holder af hunde, og som gerne vil træne med deres hund. Måske skal den bare lære almindelig lydighed - eller du har måske ambitioner om at stille op til konkurrencer i agility, IPO, DcH-programmet, Nordisk, rally eller sporhundeprøve. Lige meget hvilken hund du har, og hvor store ambitioner du har på dens vegne, er der plads til dig i Danmarks civile Hundeførerforening. Hvis du gerne vil gå til træning med din hund? Så skal du henvende dig i en af DcH's lokalforeninger, det er her det egentligt hundearbejde foregår. Her går hunden til træning med sin ejer cirka en gang om ugen. For de mere konkurrenceinteresserede afholdes der lokale prøver og konkurrencer.

Lokalforeningen arrangerer også foredrag, fester, gåtur mm. Hunden vil lære den mest elementære lydighed på begynderholdene, såsom at komme når du kalder og gå pænt i snor. Desuden vil der være forskellige andre øvelser, som vil styrke samarbejdet mellem hund og fører. Hunde der træner i DcH har den fordel, at de lærer at begå sig socialt blandt mange forskellige racer og blandinger.

Du vil under træningen kunne få hjælp til at løse mange problemer, som du kan have med din hund i hverdagen. DcH har et frivilligt korps af hundeadfærdskonsulenter, der står til rådighed for alle hundeejere, og de vil gerne hjælpe med alle problemer, store som små. Udover almindelig lydighedstræning tilbyder lokalforeningerne også træning i DcH's forskellige konkurrenceprogrammer.

Enkelte foreninger har endvidere træning i IPO og sporhundeprøver (SPH) og i det nordiske program. DcH råder også over en frivillig eftersøgningstjeneste. Eftersøgningshundene er specialuddannet til at finde tabte ting, så som punge, nøgler, brille, høreapparater mm.

Har du lyst til at komme til træning med din hund, kan du finde kontaktoplysninger på den nærmeste lokalforening her. Ellers kan sekretariatet henvendes til på telefonnummer 21 15 66 10.

Velkommen til! 

Nyheder

Sponsorer