HUNDETRÆNING FOR ALLE – AKTIV HUND I DCH
 

Alle hunde kan have stor glæde af at gå til træning og blive udfordret både med sjove aktiviteter og spændende lydighedsøvelser. En moderne hund skal kunne begå sig i samfundet og det er så utrolig meget lettere, hvis du har styr på din hund. Hvis du og/eller din hund ikke har gået til træning før, er det naturligt at starte på et hvalpe- eller unghundehold i en DcH-lokalforening.
 
OM DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING
DcH er Danmarks største forening for træning af hunde med 121 lokalforeninger og omkring 12000 medlemmer i hele landet. I DcH er alle hunde velkomne uanset race, blanding eller størrelse.
I DcH tilbydes mange forskellige aktiviteter for dig og din hund. Måske kender du allerede flere slags hundesport - spor, lydighed, DcH program, familiehundetræning, agility, rally, nosework mm.
 
OPDRAGELSE OG ADFÆRDSPROBLEMER
På hvalpe- og begynderhold kan du få hjælp med de fleste almindelige problemer med opdragelse og god hundeopførsel i hverdagen. Har du større problemer med din hundsadfærd, kan du henvende dig til DcH's adfærdskonsulenter. Konsulenterne har en omfattende uddannelse i hundes adfærd og det er gratis at henvende sig om hjælp.
 
FRIVILLIGHED I HØJSÆDET
Alt arbejde i DcH udføres af frivillige, som brænder for netop hundearbejdet. Vi har en stor uddannelsesvirksomhed, hvor både instruktører, dommere m.fl. gennemgår kurser og længere uddannelser, så det er veluddannede instruktører der tager imod dig.
 
DET NÆSTE HOLD
Hvis du og din hund nyder at gå til træning, tilbyder DcH mange muligheder efter hvalpe- eller unghundehold. Her kan I prøve det alsidige DcH-program, hvor der arbejdes med hundens naturlige sanser. I kan også opleve rally eller agility.
Vi har sportsgrene der hele tiden udvikles på og hvor sværhedsgraden hele tiden kan udfordre os.  
 

 

 

Nyheder

Sponsorer