UNGDOMSUDVALGET
 

Ungdomsudvalget har ambitioner om, at få flere unge mennesker til at gå til hundetræning. Denne træning vil foregå i lokalforeningerne, samt ved kurser tilrettelagt unge mennesker. Som ung i DcH kommer man typisk til at skifte bekendtskab med flere forskellige typer af hundetræning, afhængigt af, hvilken lokalforening man går til hundetræning i. Typisk vil man prøve kræfter med agility og rally, men også familiehunde træning, nosework og andre sjove og udfordrende aktiviteter.
Ungdomsholdene er ofte ikke særligt store, hvilket betyder, at der er god tid til de individuelle førere og deres hund. Holdtræning i DcH kræver medlemskab. Aldersgrænserne for ungdomshold afhænger af den enkelte lokalforening.

I DcH Ungdom vil der hvert år blive arrangeret kurser for unge og deres hund. Kurserne vil have forskelligt indhold og være forskellige steder i landet, men fælles for dem er, at de er lærerige, fyldt med hygge samt socialt samvær og alle kan være med, uanset niveau. Deltagerantallet begrænses, så der bliver tid til den enkelte hundefører og dennes hund, så alle kursister får det maksimale ud af kurset. Aldersgrænsen for kurserne er 11-19 år.

Kontakt os for mere information omkring kurser og holdtræning! Du kan også kontakte din lokalforening, for information omkring nuværende og fremtidige muligheder for holdtræning.

 
Ungdomsudvalget  
Referater og Nyheder  https://dch-danmark.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=123
Facebook  https://www.facebook.com/dchungdom/?ref=bookmarks
Orienteringer https://online.flowpaper.com/79030752/DcHHndbogen20204/#page=158
   
   
   
   
   
   
   

Nyheder

Sponsorer